Radio Bambi

Potvrđena imena još dva učesnika Zadruge 3!

Ljubitelji rijaliti programa željno očekuju početak treće sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ‘Zadruga’. O potrencijalnim učesnicima i novim stanarima ‘Bele kuće’ uveliko se nagađa u domaćim medijima.

Broj onih koji žele biti deo ‘Zadruge 3’ je zaista veliki, ali prvi čovek ‘ružičaste tv’ ove godine lično pravi selekciju učesnika. Zvanično su potvrđena imena tri učesnika.

Ugovor je potpisan sa Gagijem Đoganijem, a danas je potvrđeno da su svoje ugovore potpisala još dva buduća ‘Zadrugara’.

Srpski biznismen sa adresom prebivališta u Londonu, Filip Mijatov, potpisao je ugovor i spreman je da uđe u ”Zadrugu 3'. Mnoge pevačice i starlete o kojima Mijatov zna razne tajne strahuju od njegovog ulaska, a među njima je i bivša Zadrugarka Ana Korać, o kojoj je on tokom druge sezone otkrio brojne šokantne detalje.

Željko Mitrović je na društvenoj mreži ‘Instagram’ objavio i ime još jednog novog stanara ‘Bele kuće’. U pitanju je košarkaš Marko Janjušević Janjuš, koji se gledaocima već predstavio učešćem u ”Zadruzi 1”, a ostao je upamćen po aferi sa Anom Korać.

-“Potpisah ugovor sa Janjušem za Zadrugu 3 i dvometraš uopšte nije jeftin”, – poručio je Željko Mitrović putem ‘Instagrama’, a odmah je usledio i odgovor budućeg učesnika ‘Zadruge 3’.

-“Ako ubodem trojku u Zadruzi 3, verovarno ću imati i neke premije”, – odgovorio je Janjuš.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!