Radio Bambi

Preminuo popularni reper! (Video)

Nekada popularni srpski reper Bane Kovačević, poznatiji kao ‘Bane 187’, preminuo je posle operacije koju je imao. O njegovom privatnom životu se veoma malo zna. Dok u avgustu ove godine nije objavio fotografiju, ispred Kliničkog centra, javnost nije bila upoznata da proslavljeni reper boluje od teške bolesti.

Bane je bio član rep sastava ‘187’, koji je nekada bio veoma popularan. Grupu su činili Marko Janković, Peđa Radosavljević i Bane Kovačević, a nakon prekida saradnje svako od njih krenuo je svojim putem – dok je Bane nastavio da se samostalno bavi muzikom. Bane je tokom 90-ih godina važio za jednog od najvećih frajera na estradi, a bio je u vezi sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin.

Javnosti je postao poznat 90-ih godina, a njegovu karijeru su obeležile pesme kao što su “Nikada nećeš znati”, “Slikaj”, “Jedna od mnogih”, i druge. Bio je i dobar prijatelj sa reperom Gruom, koji je tragično izgubio život u septembru ove godine.

Poslednje dane Bane je posvetio svojoj porodici, nevenčanoj supruzi Ivani i ćerki Tari.

O reperu se dugo ništa nije znalo, sve dok na svom profilu na Fejsbuku nije objavio da se borio sa teškom bolešću, ali i da je iz te borbe izašao kao pobednik.

Bivši reper tada se slikao ispred Kliničkog centra Srbije, a na vratu je imao gazu, te se moglo naslutiti da je imao hiruršku intervenciju. Od repera se prijatelji i članovi porodice opraštaju putem društvenih mreža.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!