Radio Bambi

Prodaje stan, ali samo vehabijama i ‘ISIL-ovcima’!

Nesvakidašnji oglas za prodaju stana uznemirio je stanare u banjalučkom naselju Obilićevo. Naime, vlasnik stana je isti odlučio prodati, ali isključivo vehabijama i proverenim sledbenicima Islamske države (ISIL). -“Prodajem stan u naselju Obilićevo, ulica Banović Strahinje. Stan isključivo prodajem radikalnim islamistima, vehabijama, koji na bilo koji način mogu da potvrde da su jedni od tih. Mogu i dokazi da su se borili u Siriji ili Iraku na strani ‘ISIL-a’. Diskrecija sa moje strane je zagarantovana, tako da u dokaze treće lice neće imati uvid. Uslov pri kupovini stana je taj da novi vlasnik koji će da živi u stanu mora biti tamnijeg tena, posedovati dužu bradu i kratke hlače i redovno posećivati džamiju”, – navodi se između ostalog u ovom oglasu.

Nepoznatom prodavacu je moguće uputiti upit za oglas samo putem portala na kome je oglas objavljen, a na pitanje zašto se odlučio na ovako nešto, objasnio je da ga je na taj potez naterao odnos komšija prema njemu.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!