Radio Bambi

Proka zavodi red u ‘Zadruzi’! (Video)

Danas je u ‘Zadrugu’ stigao gazda najpoznatijeg imanja u Lisoviću – Proka. On je morao da se pojavi u ‘Zadruzi’, jer je ‘Veliki šef’ tražio pomoć od njega zato što su ‘Zadrugari’ potpuno zapostavili životinje na maloj farmi, koja se nalazi u sklopu kompleksa ‘Zadruga’. -“Pušenja nema u krugu male farme. Šta će pepeljara tu. Ovde ima dosta slame, sena, nemojte da zapalite ovo. Nema ovde pušenja, to da vam bude jasno. Cigarete samo tamo gde vam je određeno. Niste očistili kod malih telića, koza i krave nisu pomužene. Pa ovde se ništa ne radi. Životinje morate malo da pustite da šetaju svakog dana. Ovo je sve u očajnom stanju. O životinjama ne vodite računa, a to da vam je jasno dobro, od danas se menja. Vođa će dobijati zadatke od mene koje će vama da prenese. Životinje nemaju vode, nemaju hrane. Sve vam je napisano ovde šta od hrane dajete kojim životinjama, sve ima, ali vi to ništa niste poštovali”, – rekao je Proka.

Zatim je poveo Vođu Đeksona u obiilazak male farme.

-“Moraš da odrediš ko muze krave i kozu, ko hrani životinje, ko čisti farmu. Moraš da odrediš ko će da poji životinje, krave, koze, patke, kokoške, ovce, ko skuplja jaja. Nemoj dozvoliti da koke nose jaja bilo gde, nego morate da napravite mesto gde će koke nositi jaja. Imate sav potreban alat i materijal u radionici, to sam sve doneo. Podeli zadatke ko će šta da radi. Vodite računa ko će da se brine o životinjama, podeli zadatke i to mora da se poštuje, a ja ću dolaziti u kontrolu”, – rekao je Proka novom Vođi, koji se nije baš dobro snašao u ovoj ulozi, bar za sada.

-“Slušaj, kada Proka dolazi, sve što ti kaže dobro slušaj. Prenesi zadatke koje on naredi. Odredi ljude koji će to da rade, a oni ako neće boli te k***c, neka ih kažnjavaju. Važno je da ti preneseš i podeliš zadatke koje Proka naredi, da njega poštuješ, a posle šta će biti više ne zavisi od tebe”, – savetovao je Đeksona iskusni rijaliti igrač Lepi Mića.

Novi Vođa je zatim održao sastanak, imajući nameru da podeli zadatke. Odmah na početku sastanka došlo je do sukoba između Smilje i Saške a zbog podele nedeljnog džeparca. Smilja je optužila Sašku da je ukrala tri nedeljna džeparca. Dok su se svađale, umešala se Viktorija koja je Smilju polila vodom.

-“Evo, ja ću da čistim kod krava”, – rekao je Miki. Za mužu krava i koza dobrovoljno su se javili Marko DNK i Saša rudar.

Tada je sastanak prekinut jer je ponovo došlo do sukoba između Saške i Smilje, a na Saškinu stranu stala je i Mina.

Tenzija ‘Zadruzi’ sve je veća, a imajući u vidu da im je nedeljni budžet sada smanjen skoro duplo, predpostavljamo da će tek dolaziti do svađa i napada.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!