Radio Bambi

Pucnjava na nastupu Milana Stankovića!

Proteklog vikenda Milan Stanković nastupao je u jednom klubu u Beču, u kome je, prema pisanju austrijskih medija, te večeri došlo do pucnjave. Oko pet časova ujutru, 30-ogodišnji Rumun sukobio se sa dva Srbina i jednim Crnogorcem, starosti između 25 i 42 godine, a nakon verbalne rasprave došlo je i do pucnjave ispred kluba u kojem je nastupao srpski pevač. U prvim izveštajima, austrijski mediji su preneli informaciju ‘da je tom prilikom Milan ranjen u nogu, da je prevezen u bolnicu i da nije u životnoj opasnosti, te da su glavni akteri incidenta uhapšeni’.

Popularni pevač je demantovao navode da je ranjen.

-“I ja sam, iz njihovih medija saznao šta se dogodilo. Ja sam završio nastup oko pola četiri posle ponoći, posle čega sam otišao u hotel, a sutradan su me odvezli na aerodrom, tako da ništa nisam znao dok nisam došao u Beograd. Kako sam naknadno obavešten, do incidenta između meni nepoznatih mladića došlo je neko vreme nakon mog nastupa, pa je intervenisala i policija. Zaista sam zatečen, jer je sve bilo u redu i bila je sjajna atmosfera. Ja sam dobro, jer kao što rekoh, ništa od toga nisam video”, – rekao je Stanković za “Blic”.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!