Radio Bambi

Razvod, nova ljubav, prinova! (Video)

Ona je jedan od najboljih vokala među “Grandovkama”. Pre pandemije korona virusa bila je jedna od najtraženijih pevačica za nastupe na privatnim zabavama i slavljima. Finalistkinja takmičenja “Zvezde Granda” u sezoni 2014/15 nikada nije volela da govori o privatnom životu.

Priča se u estradnim krugovima da je ova dama bila u braku i to lošem, a poznato je da je isti okončan razvodom.

Biljana Marković je odlučila sada da sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podeli lepe vesti. Iako je nakon razvoda izgubila veru u ljubav, pojavio se neko zbog koga je ponovo osetila leptiriće u stomaku.

I ne samo to. Lepa pevačica kaže da upravo proživljava najlepše trenutke i da će se po prvi put ostvariti u ulozi majke.

-“Desila mi se ljubav iznenada, iako sam nakon razvoda bila ubeđena da se to neće dogoditi u skorije vreme. Upravo iz te velike ljubavi usledio je blagoslov i zahvalna sam Bogu na tome Trudna sam. Presrećna sam”, – kaže Bilja.

“Gospodina Pravog” upoznala je na jednom od svojih nastupa i o njemu više ne otkriva ništa. Trudničke dane podnosi odlično.

-“Nisam od onih razmaženih trudnica koje imaju razne zahteve. Uživam u trudnoći. Slano i kiselo sam jela i pre drugog stanja tako da se ništa nije mnogo promenilo”, – rekla je Bilja.

Pol bebe još uvek ne zna, pa tako još i ne razmišlja o imenima.

-“Što se tiče imena, razmišljaću kada saznam pol. Još uvek nismo krenuli sa pripremama. Moj partner i ja smatramo da je još uvek rano i da imamo vremena”, – kaže popularna Grandova zvezda.

O poslu trenutno ne misli, zbog aktuelne situacije, ali i jer je očekuje barem godinu dana najlepše pauze u životu.

-“Poslednju pesmu sam predstavila u februaru ove godine, nakon toga je usledilo zatišje zbog korone koja je poremetila sve. Nisam stigla ni da je ispromovišem kako dolikuje, ali biće i novih pesama i novih emisija”, – kaže srećna Bilja.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!