Radio Bambi

Severina izgubila starateljstvo nad sinom!

Hrvatska pop zvezda i srpska snajka Severina Kojić, odlukom suda, izgubila je starateljstvo nad sinom. Danas je sud doneo privremenu meru i naložio da sin srpskog biznismena Milana Popovića i hrvatske pevačice Severine Kojić ubuduće živi sa ocem. Ova odluka odmah stupa na snagu, a Severina bi odmah trebalo da sina preda Milanu, koji će se samostalno brinuti o malom Aleksandru.

Severina je u pravnoj borbi oko starateljstva izgubila spor sa bivšim suprugom, poznatim biznismenom Milanom Popovićem. Sudija Tea Golub donela je jutros privremenu meru i odlučila u presudi da dete živi sa ocem Milanom Popovićem, te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta. Sutkinja u odluci nije navela na kojoj će adresi dečak živeti.

Inače, Milan Popović je za sedmogodišnjeg dečaka već izvadio putnu ispravu Republike Srbije, a Severina Kojić tvrdi da je on to napravio bez njene saglasnosti i već je angažovala advokata u Srbiji da ispita ko je i pod kojim okolnostima njenom sinu, koji je državljanin Hrvatske, izdao putnu ispravu Republike Srbije. Njen zastupnik, advokat Mate Matić, podneo je krivičnu prijavu protiv Milana Popovića zbog povrede detetovih prava.

Naime, nakon incidenta u Osnovnoj školi Matija Gubec koju dečak pohađa kada je bio zatvoren u školi jer majka nije došla po njega, a otac nije dozvolio da ga iz škole preuzme druga osoba dečak je bio traumatizovan i preporuka lekara bila je da ne ide u školu. Međutim, i pored toga, Milan Popović vodio ga je u školu i mimo pristanka majke, pa je ona protiv njega podnela krivična prijavu.

Ova privremena mera praktično znači da bi Severina Kojić danas trebala sina predati ocu koji ga po odluci suda može odvesti u Srbiju ili na neku drugu adresu i dalje brinuti o njemu.

Njeni advokati ovu će odluku pokušati da ospore s obzirom na činjenicu da su protiv Milana Popovića podneli krivičnu prijavu zbog povrede detetovih prava.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!