Radio Bambi

Snajka će biti zaštitno lice novog restorana! (Video)

Lepa Brena i Boba Živojinović, prema informacijama do kojih je došao ‘Kurir’, ovoga leta na Dedinju otvaraju luksuzni restoran, a posao direktora dobiće Bobin sin Filip, dok će njegova voljena Aleksandra Prijović biti zaštitno lice restorana. U ovaj elitni ugostiteljski objekat uložili su pola miliona evra.

Radovi su završeni, a uskoro će biti i svečano otvaranje. Objekat je rađen u stilu luksuznih restorana u Monte Karlu. Brena i Boba nisu hteli da komentarišu ova saznanja. Trenutno su na kraćem odmoru, prvom ove godine. Rešili su da ‘skoknu’ na svoju jahtu i krstare malo po Hrvatskoj. Svojim luksuznim plovilom iz Rijeke su stigli do Briona, gde uživaju u suncu i moru.

Filip Živojinović trenutno neće da govori o restoranu, jer je, kako kaže, zauzet promocijom pesama svoje voljene.

-“Verujte mi da sada imam preča posla. Aleksandra je izbacila velike hitove, a uskoro će objaviti još nekoliko i o tome ću rado govoriti. O otvaranju restorana razgovaraćemo kada izađe njen album, u koji smo uložili mnogo truda. Hvala vam na razumevanju”, – rekao je Filip.

 

Brioni hello💋👍

Објава коју дели Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) дана

 

 

Mirno more i suncan dan😀🍷

Објава коју дели Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) дана

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!