Radio Bambi

Lučić – Lukas me je tukao krvnički! Lukas – On je mene napao i razvalio mi arkadu!

Aca lukas protekle noći je saslušan u policiji, a nakon toga je pušten na slobodu. To se dogodilo nakon što je popularnog pevača za nanošenje telesnih povreda prijavio fotoreporter Milan Lučić. On tvrdi da ga je Lukas krvnički prebio i vređao dok je obavljao svoje profesionalne zadatke.

-“Čekao sam sa kolegom da napravim ‘paparaco snimak’ jednog drugog čoveka, nisam ni znao da tu blizu živi Aca Lukas. U jednom trenutku kolega mi je rekao: ‘Evo ga Lukas, slikaj ga’. Napravio sam dve fotografije, a onda mi je on prišao, oteo i bacio fotoaparat sa sve opremom i krenuo da me udara, sigurno deset puta pesnicama u glavu. Kada sam se okrenuo, uzeo je neku letvu i udario me iza vrata. Psovao mi je i decu i majku. Sećam se da mi se obratio rečima: ‘Je**m li ti krvavu majku’. Ni sam ne znam kako sam uspeo da ga tako razjarenog ukrotim da me više ne udara” – naveo je u svojoj izjavi Lučić.

S druge strane, Lukas kaže da on nije napao fotoreportera, već da je, zapravo, u celoj priči napadnut on. Naime, sve je počelo kada je pevač primetio da je ekipa stajala ispred njegove kuće ceo dan, a kada je pomislio da su otišli izašao je iz kuće da se prošeta i tada ih je ponovo ugledao. Prvi utisak o fotoreporteru kojeg je kasnije navodno prebio, bio mu je vrlo jak.

-“Izuzetno je krupan po mojoj proceni, duplo teži od mene”, – kaže Lukas za ‘Blic’ i tvrdi da tada, iako je nameravao, nije krenuo prema njima, jer je smatrao da bi oni u tom slučaju bežali.

On ističe da je mirno prišao sa namerom da ih upita šta tu rade i šta žele od njega.

-“Upitao sam ih: ‘Šta bre hoćete više od mene?’. Na svu sreću imam i svedoka koji je čuo odgovor tog gospodina, navodno prebijenog fotografa, koji mi je odgovorio: “Šta te boli k***c! Bio sam u šoku i još jednom sam mu postavio isto pitanje na koje sam dobio isti odgovor”, – kaže Aca Lukas.

On dalje tvrdi da je tražio aparat u nameri da obriše slike, ali da je kada je krenuo rukom ka aparatu usledila je tuča.

-“Jadni ucveljeni fotograf je Acu Lukasa siledžiju i nasilnika udario pesnicom i pukla mi je arkada što imam i potvrđeno od medicinske službe, a što stoji u zvaničnom izveštaju. Povrede na glavi on nema, slike su lažne. Da li mislite da ja takvog medveda mogu da povredim? Kad sam video da je vrag odneo šalu uzeo sam motku i na svu sreću samo jednom zamahnuo i njega promašio, a udario mog prvog komšiju koji je došao da pomogne tj. da spreči tuču. On će to i da posvedoči. Tada mi je motka ispala i tu je bio kraj. Nisam prišao da ikoga napadnem fizički, napadnut sam ja”, – rekao je o ovom incidentu Aca Lukas.

-“Čoveka sa glavom veličine bika i sa sto i dvadesetak kilograma sve da sam Brus Li ne bih mogao da prebijem! Tražiću, naravno, da se te njegove povrede još jednom utvrde pošto tvrdim da ih nema. Krv na njegovim rukama je krv sa moje arkade! Znam da će me mnogi pljuvati i osuđivati, ali ću ići do kraja u dokazivanju svoje nevinosti! Budite sigurni da neću stati jer sam u pravu!”, – rekao je Lukas.

Istraga o celom slučaju je u toku, a ukoliko Lukas bude kriv očekuje ga sigurno velika novčana kazna, ali postoji mogućnost i zatvorske.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!