Radio Bambi

Srpkinja pobedila u švajcarskom rijalitiju!

Austrijanka srpskog porekla, Sanja Alena (26), pobedila je u rijalitiju ‘The Bachelor’, na jednoj švajcarskoj televiziji, nakon što joj je neženja Kliv Buher poklonio poslednju ružu. ‘The Bachelor’ je popularni rijaliti program koji se emituje u više od 30 zemalja širom sveta već 130 sezona.

Ukratko, u ovom rijaliti programu na ljubavnom putovanju savršeni neženja traži svoju lepšu polovinu. Radnja se vrti oko poželjnog neženje koji između 30 potencijalnih kandidatkinja traži svoju srodnu dušu. Takmičarke i neženja svake nedelje putuju na različite egzotične lokacije, odlaze na romantične večere i uživaju u brojnim uzbudljivim adrenalinskim izazovima, a sve s ciljem kako bi se bolje upoznali i zbližili.

Tokom svake epizode, savršeni neženja ‘izbacuje’ po jednu takmičarku iz daljeg takmičenja, u tzv. ‘ceremoniji ruža”. Devojkama s kojima želi nastaviti rijaliti avanturu poklanja po jednu ružu, dok su one koje je ne dobiju izbačene. Ljubavni zapleti, svađe i romantične geste, a na kraju i prava ljubav, samo su delić ovog rijaliti programa koji se već više od deset godina smatra pravom modernom bajkom i globalnim fenomenom.

Sanja je u finalu ovog rijalitija u Švajcarskoj uspela da osvoji srce neženje Kliva. Ona je to učinila još u prvom delu rijalitija na Tajlandu, jer je bila prva kandidatkinja koju je Kliv poljubio i potom je bila i prva koja je provela veče sama s njim. Sanja je bila jedna od učesnica ‘bez dlake na jeziku’ i često je isticala da ‘ukoliko želite upecati bogatog macana, morate investirati u svoj izgled’.

-“3.000 evra sam uložila u grudi i 5.000 evra u nos. Usne pumpam jednom godišnje. Moj izgled mi je važan, a odbacujem svake predrasude koje ljudi imaju o ‘napumpanima devojkama'”, – rekla je Sanja.

Pobedom u rijalitiju ‘The Bachelor’, Sanja je stekla veliku popularnost u Švajcarskoj, a ostaje da se vidi da li su ona i Kliv par i nakon ove emisije koja ima za cilj da pronađe idealnu mladu za poželjnog mladoženju.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!