Radio Bambi

Stalone sa porodicom stigao u Split!

Planetarno poznati glumac, holivudski milioner, Silvester Stalone (Sylvester Stallone) stigao je u Split (HR), zajedno sa svojom suprugom Dženifer (Jennifer Flavin Stallone) i njihovim ćerkama Skarlet, Sistin i Sofijom. Oni su u Split stigli avionom iz Venecije, a prema saznanjima tamošnjih medija, Staloneovi će krstariti Jadranom nekoliko dana.

Na otvorenom moru će proslaviti i Silvesterov 73. rođendan, 6. jula. Za odmor u Dalmaciji, poznati glumac je iznajmio jahtu koja će njemu i njegovoj porodici u narednim danima biti privremeni dom. Reč je o brodu ‘Meira’, jednom od luksuznijih u ponudi. Cena nedeljnog iznajmljivanja iznosi 133.000 evra.

Scarlett Rose Stallone (17), Sistine Rose (21), Sophia Rose (22), zajedno sa majkom i ocem otisnule su se nakon ukrcavanja na jahticu do uvale Krknjaši, na Velom Drveniku, a jahta se od tamo ne miče već neko vreme.

Na društvenim mrežama još uvek nema ‘službene’ potvrde, ali ne sumnjamo da će vrlo aktivne ‘Instagramuše Stallone’, svoje profile obogatiti fotkama sa krstarenja po Jadranu.

I dok su brojnim ‘paparazzo ekipama’ na splitskom aerodromu pažnju privukle Staloneove supruga i ćerke, on im je umakao. Naime, glumac je uspeo da se kamuflira i izađe na sporedni izlaz, te da se brodom prebaci iz Resnika na splitsku Zapadnu obalu. Nisu uspeli da ga fotkaju ni prilikom ukrcavanja na jahtu, dok se njegove voljene ćerke i supruga nisu krile od fotografa.

Pre braka sa Dženifer, Stalone je imao još dva braka. Bio je oženjen sa Sašom Čak u periodu 1974.-1985., sa kojom ima dva sina. Nakon razvoda 1985. godine, oženio se sa glumicom Brigit Nilsen od koje se dve godine kasnije razveo. Najstariji sin Sejdž mu je preminuo u 36-toj godini života. Jednom prilikom je istakao da je veliki vernik i da je sve postigao zahvaljujući Bogu.

Živi na Beverli Hilsu u Kaliforniji.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!