Radio Bambi

Sve je spremno za novu sezonu! (Foto)

Sve je spremno za 14. sezonu najpopularnijeg regionalnog muzičkog takmičenja, Zvezde Granda. Danas je zvanično počelo snimanje novih emisija, a šta nas to čeka u novoj sezoni, iz Granda neće da otkrivaju. Jedino uspevamo saznati (i to nezvanično) da će se prva emisija nove sezone emitovati tek 30. septembra.

Znamo i da je žiri ostao u istom sastavu, a da li će biti nekih pojačanja, izmena, ili dopuna, pokazaće vreme.

Jelena Karleuša je na snimanje stigla vidno raspoložena, u haljini od plavog perja. Ispred studija JK se nije zaustavila, kao što to ne čini mesecima unazad, ali je zato ispozirala novinarima u prostorijama ‘Granda’.

Jelenina haljina rađena je specijalno za nju, a na pojasu oko struka, sa prednje strane, piše ‘Super girl’.

Pre JK na snimanje su stigli i Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Đorđe David, i Dragan Stojković Bosanac koji nije bio raspoložen za poziranje.

Zahtev Marije Šerifović je očigledno usvojen, jer će žirirati i u novoj sezoni. Podsećamo, na kraju prethodne sezone, Mara je jasno rekla kako joj ‘Zvezde Granda’ oduzimaju mnogo vremena i da ‘ukoliko želi da je gleda i u novoj sezoni, Popović će morati da pripremi ozbiljnu novčanu ponudu’.

Na snimanju danas je bio i Alen Ademović, a u kojoj ulozi, to još nije poznato.

Voditeljski par, na oduševljenje većine gledalaca ‘Zvezda Granda’, ostaje isti i u novoj sezoni – Sanja Kužet i Voja Nedeljković.

Grandovci, srećan početak nove sezone!

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!