Radio Bambi

Svi detalji svadbe decenije! (Video)

Veljko Ražnatović i izabranica njegovog srca Bogdana Rodić zavetovali su se juče na večnu ljubav. Sin naše estradne dive Svetlane Cece Ražnatović i njena snajka, sudbonosno da su prvo izgovorili u Hramu Svetog Save na Vračaru, a kasnije su obavili i građansko venčanje. Nakon građanskog venčanja supružnicima Bogdani i Veljku se obratio i vladika Stefan Šarić koji je blagoslovio mladence.

Bogdana Ražnatović je potom bacila bidermajer koji je uhvatila Tara Milutinović, Anastasijina drugarica iz detinjstva.

Mlada je blistala u tri raskošne venčanice, a i mladoženja u tri rauzličita odela.

Među zvanicama na slavlju u hotelu ‘Hyatt Regency’ masa poznatih – novinari, glumci, političari, pevači, sportisti.

Između ostalih, na svadbu Veljka i Bogdane stigli su vlasnik ‘Pink imperije’ Željko Mitrović sa suprugom Milicom, glumac i voditelj Milan Kalinić, glumac Milan Vasić, tv voditeljke Sanja Marinković i Dušica Jakovljević, Mirko Šijan – sin Goce Božinovske, Marijana Mateus, psiholog Aleksandra Janković, političari Dragan Marković Palma i Ivica Dačić, estradne zvezde Snežana Đurišić, Đani (sa suprugom Slađom), Ana Nikolić, Sanja Đorđević, Aco Pejović, Aca Lukas, Saša Matić (sa suprugom Anđelijom), Viki i Taške, Željko i Jovana Joksimović, Marina Visković, Slađa Allegro, Aleksandra Mladenović, i mnogi drugi.

Detaljnije u video snimku ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!