Radio Bambi

Tony Cetinski na prepunom Tašmajdanu! (Foto)

Jedno od najvećih kultnih koncertnih lokacija u regiji, beogradski stadion Tašmajdan, proteklog vikenda je svedočio slici, koja se opisuje u dve reči – samo ljubav. Tony Cetinski, zajedno sa svojim bendom, na prepunom Tašmajdanu pod zvezdanim nebom, odužio se publici na najbolji mogući način, vrhunskom svirkom, koja je trajala tri sata.

Prepun energije, ali i pre svega ljubavi, na svoj prepoznatljiv način, popularni pevač je okupljenima ponudio ono najbolje od sebe i još jednom pokazao zašto je jedan od najomiljenijih pevača u regiji.

Kao i na dosadašnjim koncertima, u okviru turneje ‘Samo ljubav’, i za ovaj se tražila karta više, čime je potvrđena dugogodišnja ljubav Cetinskog i njegovih fanova svih generacija.

Posebno emotivan trenutak večeri, bio je kada je Tony najavio pesmu ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’, autora Miroslava Rusa, a koju je i ovoga puta, posvetio svojoj velikoj ljubavi i kako sam kaže anđelu, supruzi Dubravki.

Tokom celog koncerta, Tony je ponavljao kako je ljubav najbitnija stvar u životu i ono što nas pokreće, a publika je na to uzvraćala gromoglasnim aplauzom, ali i skandiranjem ljubav, ljubav…

Koncert je protekao u veličanstvenoj atmosferi.

Radio Bambi / Aleksandra Nasković
Foto: Nemanja Dedović

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!