Radio Bambi

Učim da živim bez tebe! (Video)

Od svoje devete godine ona je u svetu muziku. Još tada je komponovala pesmu koju je nazvala “Proleće”. Završila je niže muzičke škole “Josif Marinković” i “Petar Konjović”, kao i srednju muzičku školu “Josip Slavenski”. Diplomirala je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu.

Radila je kao muzički saradnik u medijima. Pisala je o muzičkim događajima u magazinu “Ana”, a ove poslove je radila do 1998. godine kada je prvi put nastupila na festivalu “Beogradsko proleće”.

“Stvorena da dobijam”, pesma koju je tada izvela Ivana Jordan (43) dobila je nagradu za aranžman i produkciju. Od tada do danas, skoro svake godine Ivana je nagrađivana na nekom od festivala, kako u Srbiji, tako i i van granice te zemlje.

Svako njeno učešće na “Beoviziji” bilo je veoma zapaženo.

Svojoj publici Ivana Jordan je poklonila novu pesmu. Radi se o numeri “Učim da živim bez tebe”, za koju je muziku sama uradila, tekst pisao Nedeljko Popadić, a za aranžman se pobrinuo Marko Cvetković.

Pozitivni komentari na društvenim mrežama se redaju, a pored pohvala za novi singl, Ivanu su fanovi zasuli i komplimentima na račun izgleda. Svi se slažu da izgleda bolje nego ikada.

Spot pogledajte u video prilogu ispod teksta.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!