Radio Bambi

Upoznajte bolje Suhan i Džesura!

Visokobudžetna turska serija “Ljubav iz osvete” (Cesur ve Güzel), počela je nedavno da se emituje u programu TV Pink, a glavni glumci već su stekli mnogobrojne fanove širom regije. Ulogu zanosne crnokose lepotice, Suhan Korludag, tumači poznata turska glumica Tuba Bujukustun /Tuba Büyüküstün/ (36).

Pre ove serije, publika u Srbiji je upoznala i kroz druge serije, između ostalih i kroz hit seriju “Ljubav i novac”, u kojoj je tumačila lik Elif Denizer. Bila je prepoznatljiva po dugoj kosi, koju je gajila više od decenije. Najviše zahvaljujući kosi ona je i snimila brojne reklame, te postala zaštitno lice poznatih evropskih brendova.

A onda se preko noći sve izmenilo.

Tuba je odmah nakon snimanja serije “Ljubav i novac” zaprepastila javnost, kada je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa veoma kratkom kosom. Njeni fanovi su bili potpuno šokirani, međutim, razlog zbog koga je odlučila da odseče kosu, koja je bila njen zaštitni znak, oduševio je sve.

-“Kosu sam isekla po sopstvenoj želji i donirala je Fondaciji koja obezbeđuje sredstva za lečenje dece obolele od raka”, – objasnila je Tuba, koja je inače ‘Unicefova’ ambasadorka.

Upravo je uloga Suhan Korludag prva koju je odigrala sa novim izgledom.

Tuba je na televiziji debitovala još 2003. godine u seriji “Sultan Makami”. 2004. godine ostvarila je i glavnu ulogu u filmu “Gülizar”.

Nakon toga njena karijera je krenula uzlaznom putanjom, a do sada je najviše proslavila uloga Asiye Kozcuoğlu u seriji “Asi”.

U slobodno vreme bavi se slikarstvom, skulpturom, jahanjem i skijanjem.

Nakon trogodišnje veze sa snimateljem Samijem Saydanom, uplovila je u romansu sa kolegom Onurom Saylakom (42), sa kojim se zbližila tokom snimanja serije “Asi”. Za njega se i udala. Slavni par je bio šest godina u braku, iz kojeg imaju dve ćerke – Toprak i Maju.

Tubin partner u seriji “Ljubav iz osvete” je jedan od najzgodnijih turskih modela i glumaca Kivanč Tatlitug /Kıvanç Tatlıtuğ/ (35).

On se pojavljuje u ulozi misterioznog stranca Džesura Alemdaroglua koji spašava život Suhan. On će time osvojiti ne samo njeno srce, već i naklonost njenog strogog oca Tahsina, ali niko ne sluti da Džesura pokreće želja za osvetom. Prema pisanju turskih portala, navodno je tokom snimanja ove serije, Kivanč njeno srce osvojio i iza kamera, ali sve su to samo priče bez dokaza.

Kivanč se profesionalno bavio modelingom od 2001. godine, da bi se četiri godine kasnije okrenuo glumi. Mediji ga često nazivaju ‘turski Bred Pit’.

Publika iz naše regije ga je upoznala kroz serije “Gumuš”, “Beg”, “Strasti Orijenta”, “Nebo i zemlja”…

Od 2016. godine je u braku sa poznatom modnom dizajnerkom, stilistkinjom i kostimografkinjom Bašak Dizer /Başak Dizer/ (42).

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!