Radio Bambi

Veliki šef osudio nasilje nad ženama! (Video)

Nakon pritiska medija na produkciju ‘Zadruge 2’, zbog pisma u kome su samo kratko naveli da je Miki diskvalifikovan jer je udario Nadeždu, a nisu pomenuli šamar koji je udario Suzani i osudili ovaj postupak, oglasio se Veliki šef. U ‘Belu kuću’ je stiglo novo pismo.

-“Zadrugari, pre svega i na samom početku ne možemo, a da oštro ne osudimo nasilje nad ženama do kojeg je došlo prethodne noći. Miki je prvo lupio šamar Suzani, a nakon toga je udario i Nadeždu, što su i bili razlozi za diskvalifikaciju. Osim što je diskvalifikovan, gde će biti i tužen na osnovu ugovora, osećamo potrebu da kao produkcija osudimo ovakav postupak. Osim ovoga doneli smo odluku da Mina zbog nedoličnog ponašanja prema članovima produkcije koji nisu uspeli da joj odmah pruže pomoć bude kažnjena dvonedeljnim honorarom. I za kraj, šaljemo Bori i Banetu po 1.000 dinara zbog uspešne emisije radija ‘Amnezija'”, – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Mina je sinoć uspela krišom od članova produkcije da popije koju čašicu više u emisiji ‘AmiGShow, pa je po povratku u ‘Belu kuću’ doživela nervni slom i pravila haos po dvorištu, pominjući između ostalog i Đeksona, svog bivšeg dečka, koji je sinoć bio u žiriju.

Prethodno je Nadežda Biljić izvedena iz rijalitija, kako bi dala izjavu u policiji i bila pregledana od strane lekara vezano za povrede koje joj je naneo Đuričić, a advokat njene porodice je već najavio tužbu protiv Đuričića.

Pre čitanja pisma ovonedeljni Vođa, Lepi Mića, preneo je produkciji da Suzana želi da razgovara s njima, da neće da nosi bubicu i učestvuje u emisijama, te da želi samovoljno da izađe iz rijalitija.

Detaljnije u dva video snimka ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!