Radio Bambi

Usta joj se jedva pomeraju od botoksa!

Američki portali koji prate poznate face, zasuli su kritikama planetarno poznatu starletu i ‘Instagram super zvezdu’ Kim Kardašijan (Kim Kardashian). Prema njihovim tvrdnjama, Kim je potpuno izgubila kontrolu nad sobom i do sada je uradila toliko ‘botoks intervencija’ da jedva može da pomera svoje lice.

-“Novac nikada ne može da vam predstavlja problem ukoliko ste deo porodice Kardašijan, međutim, porodica je sada zabrinuta za svoju Kim, s obzirom da sve više i više preteruje u opsesiji da izgleda savršeno i bude kao lutka”, – navode pomenuti portali.

Dodaju kako je Kim opsednuta idejom da bude savršena, a ima toliko para da je uvek u stanju da isprati sve novitete plastične hirurgije.

-“Kim toliko obožava botoks da ga je ubrizgavala iznova i iznova i potpuno izgubila kontrolu, pa sada jedva može da pomera svoje lice. Što više stari, dodaje više botoksa, a kada razgovora sa nekim jedva da joj se usta pomeraju. Lice joj je ‘zamrznuto’. Svi oko nje primećuju da se pretvara u živu lutku. Pomoću filtera na društvenim mrežama ona želi da ostavi utisak kao da je njena lepota prirodna, ali je Kim ‘uživo’ sve teže i teže sakriti činjenicu da je konstantno ‘ispod noža ili igle’. Nije je briga da li iko misli da izgleda kao plastična lutka. Svaki put kada botoks krene da ‘isparava’ ona ide ‘po novu turu'”, – prenose američki portali.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!