Radio Bambi

Večeras se vraća Ivan Ivanović! (Video)

Popularni tv voditelj Ivan Ivanović nedavno je napustio televiziju ‘Prva’, na kojoj je osam godina vodio jednu od najgledanijih emisija u regiji – “Veče sa Ivanom Ivanovićem”. Iako su mnogi portali pisali da će Ivan nastaviti sa svojom emisijom na nekoj drugoj televiziji, to se nije desilo, ali emisija se ipak vraća.

Preko društvenih mreža, Ivanović je najavio da će nastaviti da snima svoju emisiju, a prva epizoda nove sezone, pod nazivom “Skromno veče sa Ivanom Ivanovićem”, biće emitovana večeras u 22:00h, na njegovom ‘YouTube’ kanalu.

Podsetimo, Ivanović je odluku da napusti ‘Prvu TV’ doneo nakon promene vlasnika te televizije.

-“Nemam razloga da verujem da će vreme koje dolazi na ‘Prvoj’ biti onakvo kakvo je bilo i ne postoji ništa što će moći da me uveri da će moći da se radi slobodno. Mislim da je situacija takva kakva je i ne želim da moje ime stoji uz sve što se desilo prilikom kupovine te televizije, niti mislim da treba da dovodim sebe i tim koji je radio deset sezona u situaciju da budemo uslovljeni, pritisnuti ili da budemo poniženi pre svega potencijalnim pretpostavljenima koji će se možda pojaviti”, – napisao je poznati voditelj u obrazloženju svoje odluke da napusti pomenutu televiziju.

U video snimku ispod teksta možete pogledati deo sa snimanja nove sezone, a prvu Ivanovu ‘skromnu emisiju’ možete večeras od 22:00h pratiti klikom na link >>> OVDE!

 

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

 

Some things never change😂😂😂 @bane_72 Od 22h večeras Link in bio

Објава коју дели Ivan Ivanović (@veceivan) дана

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!