Radio Bambi

Uživa u ljubavi sa 15 godina mlađim partnerom! (Video)

Pre nekoliko dana vratila se sa odmora iz Egipta koji joj je kao iznenađenje priredio njen emotivni partner. Kada kažemo Marijana Radovanović, retko ko zna o kome pričamo, ali kada pomenemo Maju Marijanu, onda već svi znaju o kome govorimo. 28 godina je prisutna na estradi, a u periodu od 1992. godine, pa sve do 2008. godine bila je jedna od najpopularnijih pevačica.

Dva braka ima iza sebe, prvi sa voditeljem Željkom Stefanovićem, sa kojim je dobila ćerku Anđelu. Kao razlog za njihov razvod pominjalo se Željkovo neverstvo.

Vanbračnu zajednicu sa menadžerom Mladenom Šmakićem, sa kojim je dobila ćerku Milicu, okončala je zbog fizičkog nasilja koje je pevačica duže vreme preživljavala.

Sada je konačno srećna i zadovoljna i na ljubavnom planu. Po uzoru na neke svoje koleginice i dame iz svetskog ‘džet-seta’, pevačica je rešila da uplovi u vezu sa mlađim muškarcem. Njen trenutni emotivni partner mlađi je od nje 15 godina.

Maja Marijana će proslaviti 48.-i rođendan u novembru.

O utiscima sa odmora, delfinima koje obožava, Rajskom ostrvu, svom dečku, govorila je između ostalog u emisiji “Grand Magazin”. Detaljnije u video prilogu ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!