Radio Bambi

Život života mog! (Video)

1983. godina bila je presudna za njegovu karijeru. Baš te godine se preselio iz rodnog Tešnja (FBiH) u Požarevac (SRB) gde je započeo profesionalno da se bavi pevanjem. Jamin Muharemović (55) je tada upoznao čuvenog kantautora Novicu Uroševića (1945.-2009.) u estradnim krugovima popularnog kao ‘ujka’, koji mu je uradio neke od najvećih hitova.

Najveću popularnost Jasmin je doživeo krajem osamdesetih godina. Oženjen je i ima dva sina. Živi na relaciji Tešanj-Beč gde ima nekretnine i privatni biznis. Njegov rođeni brat je takođe pevač – Esad Muharemović, poznavaocima narodne muzike poznatiji kao Esad Plavi. Nakon rata na prostoru EX-YU Jasmin se vratio na estradnu scenu i uspeo je jedno vreme ponovo biti tamo gde i pripada, na samom vrhu.

Napravio je zatim dužu pauzu sa snimanjem pesama, ali je sada rešio da svoju publiku počasti novom pesmom. Radi se o numeri “Život života mog”, koju je snimio početkom ovog meseca.

Marija Dimitrijević potpisuje muzku i tekst, aranžman Saša Nikolić, a za ekranizaciju pesme bio je zadužen Igor X.

-“Dragi moji prijatelji i fanovi predstavljam vam svoju novu pesmu. Zahvaljujem se svima koji su učestvovali u stvaranju ovog projekta. Voli vas vaš Jasmin”, – napisao je pevač na društvenim mrežama.

Spot za Jasminovu novu pesmu možete pogledati u video prilogu ispod teksta.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!