Radio Bambi

Večeras finale ‘Zvezda Granda’!

Veliko finale najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regiji, ‘Zvezde Granda’, sezone 2017/18, biće održano večeras od 22:00h. Za titulu pobednika bori se 12 takmičara.

Pored šestočlanog stručnog žirija u finalnoj večeri takmičare će ocenjivati i 30 pevača iz celog regiona, kao i gledaoci putem SMS poruka.

Pobednik ‘Zvezda Granda’ biće onaj takmičar koji u ukupnom zbiru glasova stručnog žirija i publike zauzme prvo mesto. Pobednik će dobiti automobil ‘Škodu Rapid’ koju poklanja ‘Auto Čačak’, a od ‘Grand Produkcije’ pobedničku statuu i pesmu. Pobednik po odluci stručnog žirija i pobednik po glasovima publike dobiće po jednu pesmu od ‘Grand Produkcije’.

Redosled nastupa takmičara u finalu 

1.Monika Ivkić (Beč-AUS)

2.Boris Petrović (Žitište-SRB)

3.Lidija Janković (Draginje kod Šapca-SRB)

4.Anid Ćušić (Mostar-FBiH)

5.Hana Mašić (Zagreb-HR)

6.Antonio Krištofić (Opatija-HR)

7. Aleksandra Saška Hajder (Beograd-SRB)

8. Miralem Ramić (Jablanica-FBiH)

9. Lejla Zahirović (Srebrenik-FBiH)

10. Emrah Emšo (Hadžići-FBiH)

11. Teodora Toković (Beograd-SRB)

12. Šefki Jahjić (Subotica-SRB)

Gledaoci će moći glasati SMS porukama iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Federacije BiH, te iz Hrvatske i Makedonije. Sa jednog broja telefona mogu poslati najviše 20 glasova, za svakog kandidata koji im se dopadne.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!