Radio Bambi

Odbijen zahtev za licencu FK Zvijezda 09!

Fudbalskom klubu ‘Zvijezda 09’ iz Etno sela Stanišići kod Bijeljine, odbijen je zahtev za izdavanje licence za takmičenje u ‘Premijer ligi BiH’ za sezonu 2018/19. Odlučeno je ovo na sednici Prvostepene komisije za licenciranje klubova Fudbalskog saveza BiH, povodom postupka vanredne primene sistema za licenciranje klubova koji su ostvarili plasman u ‘Premijer ligu BiH’ kroz takmičenja na nivou entitetskih saveza – Fudbalskog saveza Republike Srpske i Nogometnog saveza FBiH.

Osim odbijenice za klub iz Bijeljine, na Prvostepenoj komisiji je jednoglasno doneta i odluka o izdavanju licence za ‘Slogu’ iz Siminog Hana kod Tuzle, koja je pobednik Prve lige FBiH. 

Ipak ovo ne znači i da definitivno prvaci Srpske neće igrati u ‘BH eliti’ naredne sezone.

U skladu sa odredbama pravilnika o licenciranju klubova za učešće u ‘Premijer ligI BiH’, klubovi koji nisu dobili licencu imaju pravo uložiti žalbu Drugostepenoj komisiji za licenciranje klubova u roku od osam dana, od dana dostavljanja odluka Prvostepene komisije za licenciranje klubova.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!