Radio Bambi

Vratila se grupa ‘Alisa’! (Video)

Pop rok bend Alisa predstavio je posle velike pauze novu pesmu i spot. Više od trideset godina posle prvog albuma (‘Alisa’, Jugodisk 1985), ova muzička grupa u originalnoj postavi iz 1984. godine, snažno je deklarisala svoj povratak među aktivne izvođače. Članovi benda su: Miroslav Živanović Pile (vokal), Predrag Peđa Cvetković (bubnjevi), Zoran Jančeski Joza (gitara), Marko Glavan (bas gitara), Aleksandar Kićanović (klavijature).

Bendu su se priključila i dva nova člana – Marija Petrović (violina) i Dušan Vasiljević Tesla (gitara).

-“Tekst koji je pisao Jovan Stojiljković u kombinaciji sa muzikom Gorana Vranića i aranžmanom Miroslava Živanovića stvorio je hipnotišući sklad. Od pesme očekujemo da bude dostojan naslednik hita ‘Sanja’. Novom pesmom i spotom želimo da vas podsetimo na muziku koju je volela cela Jugoslavija, ali u novom, punijem zvuku, aranžmanski i muzički prilagođenu i zahtevima novih generacija slušalaca”, – poručili su članovi ‘Alise’.

Ovaj singl je najava novog albuma koji bi trebalo da se pojavi na proleće naredne godine.

U nastavku pogledajte njihov novi spot (u prvom snimku ispod teksta), a podsetite se i nekih od njihovih nezaboravnih hitova (u drugom i trećem snimku ispod teskta).

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!