Radio Bambi

Zamenik gradonačelnika Bora sa maloletnicom!

Zamenik gradonačelnika Bora, Branko Perić (60), našao se u središtu skandala kada su se na društvenim mrežama pojavile fotografije na kojima se on ljubi i grli sa maloletnicom (15). Od Perića je odmah zatraženo da podnese ostavku, što je on i učinio.

U obrazloženju odluke da se povuče sa mesta zamenika gradonačelnika Bora naveo je da su u pitanju lični razlozi. U ceo slučaj se umešala i policija, ali nema dokaza da je Perić počinio krivično delo.

Nezvanično, Perić je navodno rekao da na fotografijama ne vidi ništa sporno i da nema potrebe dizati toliku galamu oko svega. Takođe nezvanično, dodao je da je u trenutku fotografisanja on ‘devojci čestitao na uspešno obavljenom poslu’.

-“Imali smo skup u lokalnom Domu kulture i tu su bile devojke koje su ukrašavale salu. Ušao sam i video da su posao obavile odlično, zbog čega sam im čestitao”, – rekao je Perić.

-“Maloletnica je negirala da je imala bilo kakav odnos sa Perićem. Devojčica je starija od 14 godina, zbog čega nema krivičnog dela ‘obljube nad detetom’. S druge strane, ako je nešto i bilo između njih, to nije bilo pod prisilom. Prema tome, mi nismo imali nikakav zakonski osnov da reagujemo”, – prenosi ‘Kurir’ izjavu izvora iz policije.

Inače, Perić je već dugo u politici i uvek je važio za korektnog čoveka, fakultetski je obrazovan, uvek je imao pristojan odnos sa ljudima, tako da su fotografije koje su isplivale u javnost izazvale pravi šok u Boru.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!