Radio Bambi

Za rođendan sinu račun u banci!

Grandova zvezda Aleksandra Prijović i izabranik njenog srca Filip Živojinović, mladi biznismen, ugostitelj i sin Bobe Živojinovića, pripremaju gala slavlje povodom prvog rožendana i krštenja sina Aleksandra. Prija i Filip su na današnji dan pre godinu dana postali roditelji, ali zbog poslovnih obaveza odučili su da rođendansko slavlje svog naslednika upriliče tek 11. marta.

Kako saznajemo, slavlje će biti organizvoano u jednom hotelu na Novom Beogradu, a očekuje se oko 200 gostiju.

Prija i Filip su već podelili pozivnice, a i za poklon svom jedincu su se brzo odlučili. Otvorili su račun u banci na ime sina Aleksandra, na koji su, po uzoru na mnoge poznate i bogate ličnosti, uplatili 30.000 evra. Dogovorili su se da svake godine na Aleksandrov rođendan uplaćuju veće sume (iznose u desetinama hiljada evra), a da mesečno uplaćuju još novca (iznose u hiljadama evra). Sav novac koji se skupi na računu, plus kamate, Aleksandar će moći da podigne kada postane punoletan.

Ni oko izbora kuma na krštenju malog Aleksandra nije bilo mnogo dileme. Prijin kum na venčanju bio je Aco Pejović, a Filipov kum košarkaš Miloš Teodosić. Prija i Aco su veoma bliski, žive u istom kraju, svakodnevno se viđaju i još dok je bila trudna dogovorili su se da on bude kum i na krštenju njenog deteta.

Što se tiče pevača na slavlju, angažovali su Aleksandru Bursać i Miloša Brkića, ali će se mikrofona sigurno latiti i gosti među kojima će biti najviše pevača.

Prija i Pejović će otpevati nekoliko pesama, a i Brena je naglasila da hoće da zapeva za malog Aleksandra.

Slavlje će Živojinoviće koštati oko 70.000 evra. Ponosna mama je rešila da sala bude dekorisana u plavoj boji, a gostima je poručila da se ne opterećuju poklonima.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!