Radio Bambi

Zadrugarka u drugom stanju! (Video)

Pinkova zvezda i bivša učesnica rijaliti programa ‘Zadruga’, Nadežda Biljić, podelila je srećnu vest sa pratiocima na društenim mrežama, a kasnije i sa novinarima. Ona je u drugom stanju. Otac deteta je njen bivši emotivni partner iz rijalitija, nekadašnji maneken, Toma Panić.

Pevačica je pre mesec dana dobila batine od Tome, sa kojim je bila u vezi, posle čega on ima zabranu prilaska Nadeždi u trajanju od 30 dana, zabranu svake komunikacije s njom, uz mogućnost produženja trajanja zabrane.

-“Da, istina je da sam u drugom stanju. Zaista sam srećna zbog toga. Već danima sam imala mučnine i glavobolju, pa sam rešila da uradim test. Čim sam uradila isti, pokazalo je dve crte što znači da je to rana trudnoća”, – istakla je bivša ‘Zadrugarka’.

-“Jako sam bila srećna i uzbuđena u tom trenutku, a znala sam da je otac deteta Toma. Sad su mi emocije pomešane, ne znam još kako će se sve rešavati, s obzirom na to da još njemu nije istekla zabrana prilaska, ali videćemo, sve će se rešiti. Evo još jednom se pokazalo da posle kiše dođe sunce”, – dodala je s ushićenjem Nadežda.

Ona je fotografiju urađenog testa poslala i Tominoj majci, koja je istu pokazala sinu.

-“Neke stvari u životu se ponavljaju i valjda tako mora da bude. Smejao sam se sa vama kada ste me ponižavali i ismevali za dete koje imam u Kini, evo najiskrenije se molim Bogu da se opet smejem sa svima vama kada na svet bude ponovo došla moja krv. Zašto kažem da mi se ponavljaju?! Zato što ja nisam u kontaktu sa Nadeždom i neću zbog sebe i nje biti dok ne prođe famoznih 30 dana. Najiskrenije, nadam se da će Bog biti uz Nadeždu i da joj podari njenu najveću životnu želju, ništa manje i moju. Neću misliti da li je to istina ili ne, ja ću sa osmehom misliti pozitivno”, – napisao je Panić na društvenim mrežama.

Ovu vest Veliki šef je saopštio i učesnicima ‘Zadruge 3’, a kako su oni reagovali pogledajte u video snimku ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!