Radio Bambi

Osma sezona rijalitija ‘Parovi’!

Osma sezona rijalitija ‘Parovi’ počinje večeras na TV ‘Happy’. Produkcija je tajanstvena, ali nešto su i pristali da otkriju. Kažu da su za novu sezonu napravljene ogromne promene kada su rijaliti igrači u pitanju, ali isto tako je promenjen i enterijer, po ugledu na svetske šou-programe. Stigla je nova tehnička oprema iz inostranstva, preko 100 najsavremenijih kamera postavljene su na svakom uglu vile u Zemunu, tako da apsolutno više nigde nema ‘štekova’, a tu je i novi nameštaj.

Buduće učesnike ‘Parova’ očekuje ogroman luksuz, na raspolaganju će pored izobilja hrane i pića ove sezone imati i frizere, šminkere, pedikire i masere.

O takmičarima se samo nagađa, a zvanične potvrde iz produkcije o imenima budućih stanara ‘Vile u Zemunu’, još uvek nema.

-“Vrata luksuzne vile ‘Parovi’ se večeras otvaraju. Paklena ekipa je spremna da se uz nju budite, smejete, plačete, veselite i ležete. Produkcija je dugo i sa velikom pažnjom birala takmičare koji će biti dobitna kombinacija, a na koje niko neće moći da ostane ravnodušan. Zajedno ulaze majka i ćerka, deda i unuk, verenici. Estradne ličnosti, glumci, pevači, sportisti i mnogi drugi. Vila je spremna da postane dom odabranim takmičarima”, – saopšteno je iz produkcije.

Priča se da će Vojislav Šešelj i Vesna Vukelić Vendi udružiti snage, i da će biti u ulozi voditelja na otvaranju osme sezone. Ako je to istina, ovo će biti njihovo prvo zajedničko javno pojavljivanje posle dvadeset godina.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!