Radio Bambi

‘Zadrugovizija 4’, prvi deo! (Video)

Najgledaniji rijaliti program svih vremena na ovim prostorima bliži se kraju, a ‘Zadrugu’ će uskoro njeni stanovnici napustiti do neke druge prilike. U okviru ovog rijalitija, između ostalog, do sada smo videli i tri ‘Zadrugovizije’, a četvrta, ujedno i poslednja, održava se večeras.

Nastupe ‘Zadrugara’ ocenjuje stručni žiri u sastavu: bivša ‘Zadrugarka’ Tanja Jovićević, popularne pevačice Sandra Afrika, i Katarina Grujić, kompozitor, tekstopisac, aranžer, producent i izvođač zabavne muzike Marko Kon i modni kreator Saša Vidić. Tu je naravno i novinarski žiri, a glavni sud i ovaj put će dati gledaoci putem društvenih mreža i sms poruka.

Domaćini ‘Zadrugovizije’ su Ognjen Amidžić i Dušica Jakovljević.

Četvrtu ‘Zadrugoviziju’ otvorila je svojim nastupom Nadežda Biljić koja se predstavila pesmom ‘Lepi moj’, a žiri se oduševio njenim vokalnim sposobnostima.

Drugi nastup na ‘Zadrugoviziji 4’ Filip Đukić i Gordana Džehverović. Oni su izveli planetarno poznati hit na svoj način, a nazvali su ga ‘Goca stajl’. -“Ovo je interplanetarni hit, svi volimo tu pesmu. Pokazali ste koliko je bitan scenski nastup i ja sam stvarno uživala. Svaka čast”, – rekla je Tanja. -“Filipe, ekstra ti ide korejski jezik, zanimljiv si”, – rekla je Sandra.

Treći po redu nastupili su Bora Santana i Bane Čolak koji su pripremili ‘Mix’. -“E ovo je sve super. Bravo, odlična ideja, ritam ,sve spojeno kako treba”, – rekao im je Kon. -“Rođeni ste šoumeni, kada izađete, sa Ognjenom radimo pesmu”, – rekla je Sandra. -“Ovo je ništa, niti bih plakao, niti se smejao”, – nezadovoljan je bio Vidić.

Andrijana Radonjić je naredna takmičarka. Predstavila se pesmom ‘Oslobodi me’, a žiri je smatrao da je ovo bilo jedno od lošijih njenih izdanja. Vidić je pohvalio njen stajling. Sandra Afrika je pitala Andrijanu čija je to pesma koju je pevala, što znači da očigledno ne prati rad Seke Aleksić, ili je htela da tako pomislimo.

Trebalo je da usledi nastup Sare Reljić, ali je došlo do tehničkih problema, tako da je njeno predstavljanje pomereno za kasnije, a na scenu je izašla Maca Diskrecija koja je pevala pesmu ‘Idi, idi, moja vilo’. -“Slatka si Maco, nekako si mi baš večeras nežna sva, sve pohvale”, – rekla je Sandra. -“Slažem se sa Sandrom, mnogo si slataka i lepa ti je ta crvena haljina”, – rekla je Katarina. -“Ovo je daleko najbolji tvoj nastup do sada”, – rekao je Marko.

Usledio je nastup Miljane Kulić, koja je izvela pesmu ‘Svi tvoji milioni’. -“Ti si meni savršena. Ti si bomba. Sjajno se zezaš”, – rekao je Vidić. -“Tako si slatka i puna energije, najzgodnija si trudnica koju sam ja videla”, – rekla je Kaća. -“Ti si jedina osoba koja je uspela u trudnoći da smrša”, – rekao je Kon.

Nakon što su rešeni tehnički problemi sa matricom, na scenu je ponovo izašla Sara Reljić koja je izvela pesmu ‘Habibi’.

-“Bila si super zaista, meni se to svidelo”, – rekla je Sandra. Pohvale je dobila i od Tanje, Kaće i Marka. -“Znam te sa finala ‘Pinkovih zvezda’ i sećam se da ti je Kemiš rekao da tebi stoji taj fazon pevanja. Ti si kao neka mala barbika, sjajna si”, – rekao je Vidić.

Sve ove nastupe i komentare žirija pogledajte u video prilogu ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!