Radio Bambi

‘Zadrugovizija 4’, drugi deo! (Video)

Nakon pauze nastavljeno je takmičenje na ‘Zadrugoviziji 4’, a drugi deo svojim nastupom otvorila je Zorica Marković. Otpevala je pesmu ‘Ovamo cigani’.

-“Mogu samo da se naklonim duboko, ona je oduvala, jedino mi je žao što nismo u kafani”, – rekao je Saša. -“Ovo je bilo uživanje, kakva pevačka veličina je pred nama i glupo je da ja komentarišem nešto”, – rekla je Kaća. -“Ja Zoku volim najviše zbog toga jer je veliki čovek, a o pevanju nema potrebe da govorim”, – rekla je Sandra.

Milan Milošević i Marija Ana su nastupili sa pesmom ‘Idemo na mars’ i vratili sve u vreme ‘densa 90-ih’. U pesmu su ubacili i jednu svoju strofu u kojoj su pomenuli ‘Zadrugu’, Lunu, Slobu i Kiju. -“Vrlo sam zadovoljan, vratili ste me u moju mladost”, – rekao je Marko. Sandra je pohvalila izgled Marije Ane, a komplimente su dobili i od Kaće.

Lepi Mića je nastupio sa svojom pesmom ‘Ma gde god bila’. -“Pohvale je dobio za stajling od Saše Vidića, a pesmom je oduševljena bila i Kaća. Da je Mićina pesma zaista veliki hit potvrdili su i Kon i Sandra, a još jednom po ko zna koji put, Mića je dobio pohvale i od bivše cimerke Tanje.

Sa pesmom ‘I dalje me žele’ predstavili su se Marko Miljković i Žuti. -“Pesma je super, samo trebalo je da nešto još tu ubacite, oko scenskog nastupa”, – rekla je Sandra. -“Žuti, trebalo je da izađeš malo napred, a ne da stojiš tamo iza, ali dobri ste mi bili”, – rekla je Katarina. -“Odlično ste repovali. Nastup je mogao biti zanimljiviji”, – rekao im je Kon.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su se predstavile pesmom ‘Romale romali’. Publika u studiju bila je oduševljena. -“Prvo da vam čestitam na hrabrosti životnoj, što ste priznale svoja osećanja. Nastupom ste oduvale”, – rekao je Vidić. -“Bile ste sjajne, svaka čast, Sanja ti si top riba, najbolja u ‘Zadruzi'”, – rekla je Kaća.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!