Radio Bambi

‘Zadrugovizija 4’, treći deo i Teodorino iznenađenje Anđelu! (Video)

Usledila je druga pauza, a onda su se predstavili Teodora Džehverović i Anđelo Ranković sa pesmom ‘Slučajnost’. Kako smo i pisali prethodno, Teodora je od ‘Drveta mudrosti’ tražila pomoć da iznenadi svog dečka, jer im je baš večeras devet meseci od kada su zajedno, što je nakon njihovog nastupa i učinjeno.

Na velikom video ekranu su se smenjivale fotke koje su napravili njihovi fanovi, a potom je Ognjen doneo Anđelu Teodorin poklon, pismo i njegov omiljeni puter od kikirikija. Sve je ovo bilo neviđeno emotivno na sceni ‘Zadrugovizije’. Poklon su dobili i od ekipe Pinkovog portala.

Iako je nebrojeno puta ponovila da neće nastupati, da je to blam, da se plaši reakcije publike, na kraju je, očekivano, Luna Đogani odlučila da sa svojim ‘oženjenim dečkom’ izađe na scenu. Sloba Radanović je otpevao pesmu ‘Sinovi tuge’. -“Bio si Slobo sjajan, pevaš mnogo dobro”, – rekla je Sandra. -“Pevaš ti sjajno, odličan si pevač, ali nemaš ti emociju koju ima Adil”, – rekao je Saša.

-“Meni se dopalo kako Sloba kontroliše svoj glas, otpevao si drugačije od Adila, ali meni se to veoma dopalo”, – rekao je Kon. Na prethodnoj ‘Zadrugoviziji’ Sloba je nastupao sa suprugom Kristinom Kijom Kockar, koja ovaj put nije uspela sakriti suze u bekstejdžu, kao i Luna prošli put.

Vojke i Đekson su naredni nastupili. -“Ništa vas nisam razumeo, ali ste na sceni sjajni obojica”, – rekao je Saša. Dobili su pozitivne komentare i od Katarine, Marka, Sandre i Tanje.

Poslednje na ‘Zadrugoviziji 4’ nastupile su Kristina Kija Kockar i Ana Korać sa pesmom ‘Dobro došao u u klub’. Od svih takmičara večeras, one su dobile ubedljivo najveći aplauz od publike u studiju. -“Devojko, da li je moguće da ti ovako dobro pevaš, ja nemam reči. Ana, scenski nastup, otkinula si”, – rekla je Kaća. -“Mnogo ste lepe, prave ste cice”, – rekao je Saša. -“Čista emocija, fenomenalno”, – rekao je Marko. -“Kija, imaš harizmu i energiju kao malo ko na sceni. Sve pohvale i drži se”, – rekla je Afrika.

U nastavku pogledajte i ove nastupe i komentare žirija.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!