Radio Bambi

Zašto se Karleuša slikala gola?! (Foto)

Pojedini portali su munjevito pokušali da skupe ‘klikove’ i ‘lajkove’ naslovima ‘Gola Jelena Karleuša’, a evo o čemu se zapravo radi. JK je postala zaštitno lice organizacije ‘PETA’, a fotografije na kojima pozira za kampanju izazvale su ogromnu pažnju javnosti, ne samo u Srbiji, već i u celoj Evropi.

-“Kao javna ličnost koja ima ogroman uticaj na mladu populaciju u ovom delu Evrope, želim da postavim dobar primer i da budem dobar uzor mladima. Ova kampanja uključuje mnoge poznate ličnosti širom sveta koje su podigle svoj glas i tako izvršile veliki uticaj. Mi koristimo našu slavu na najbolji način, usmereni smo na borbu protiv onih koji ubijaju nevine. Mi pokazujemo svoju kožu i time objašnjavamo da smo mnogo lepši u našim srcima i našim dušama ako smo puni saosećanja i ljubavi. Ne treba nam krvavo krzno da bismo se osećali lepo. Ubijanje nikako ne može da bude lepo”, – istakla je Jelena.

JK je prva javna ličnost sa Balkana koja je pozirala za kampanju ‘PETA – Radije gola nego u krznu!’.

-“Gledala sam ‘PETA’ video-snimke koji prikazuju kako brutalno ubijaju životinje zbog krzna. Plakala sam i užasnuto gledala taj horor. Moje srce se slomilo, jer sada potpuno razumem šta ljudi rade životinjama svakog dana. Nanosimo toliko bola i patnje i ja odbijam da budem deo toga. Nikad više”, – izričita je Jelena, koja je i na društvenim mrežama objasnila da je najbitnije promeniti stav.

-“Za sve one koji će napisati budalaštinu tipa ‘ona je nosila krzno, jela meso i slično’, samo da objasnim – niko to ne spori. Bitno je promeniti stav, biti bolji čovek i učiniti pravu stvar. Ako mogu ja, može svako”, – poručila je JK.

U nastavku pogledajte njene nove fotke koje je uradila za pomenutu kampanju!

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!