Radio Bambi

Zbog čega je Halida saslušavala policija?!

Jedan od najpoznatijih BH folk pevača Halid Muslimović završio je na saslušanju u policiji zbog prijave da je pretukao jednu ženu. Poznati folker tvrdi da mu je sve namešteno, te da je samo hteo da pomogne pijanoj ženi.

On je optužen da je pretukao četrdesetpetogodišnju ženu, zbog čega je pod policijskom istragom. Naime, njega je S. B. prijavila policiji, tvrdeći da ju je 27. jula između dva i tri sata ujutru napao dok su se vozili od Kozarca, gde je imao nastup, do Banjaluke.

U prijavi je navela da ju je, po dolasku u Banjaluku, izbacio iz automobila.

-“Tako je to kad nekom hoćeš da pomogneš, pa te iskoristi. Napravio sam grešku, hteo sam pijanoj i agresivnoj ženi da pomognem i da je odvezem do prvog taksija, ali sam je posle odvezao do stana. Usput je ona bila agresivna i fizički i rečima. Kad je izašla iz auta, padala bi. Ja sam je ostavio ispred zgrade, ali sam sutradan dobio priču lažnu da sam ovakav i onakav”, – rekao je Muslimović.

On ženu koja je podnela prijavu poznaje već neko vreme i znao je kako se ponaša kad popije, ali nije očekivao da će da uradi ovakvo nešto.

-“Znam je jedno dve i po godine i znam da je ona problematičan tip i da voli da popije. Popila je za dva sata flašu ‘Čivasa’. A meni žao bilo, noć je, hteo sam da budem human, da nađem nekog taksistu da je odveze, ali ona nije htela da izađe iz auta, htela je da je ja odvezem kući. A onda su počele raznorazne za*ebancije, zato što je ona imala namere druge vrste na koje ja nisam hteo da pristanem”, – ispričao je Halid.

Kada je dobio poziv od policije, sam je otišao da da izjavu, i dalje iznenađen zbog toga što čuje.

-“Nisam priveden, ja sam pozvan i otišao sam sam. Ja sam sutradan sam otišao, a ona je smislila kako će to ljudi napisati i kako će mi napakostiti. Meni to ne treba u životu. Mnogo se ružno osećam. Kad nešto uradim, onda stojim iza toga, onda kažem ‘jesam’, ali ni kriv ni dužan hoćeš da pomogneš, a to ti se vrati kao bumerang. Žena je padala i udarala se i onda je sve to bacila na mene”, – dodao je Muslimović.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!