Radio Bambi

Zbog takvih se glava gubi! (Video)

Od davne 1984. godine, kada je Nihad Alibegović (56) snimio prvi album, on osvaja publiku svojim glasom. Pevanjem je počeo da se profesionalno bavi 1982. godine, kada je pobedio na takmičenju pevača amatera održanom u sarajevskom ‘Domu mladih’. Važi za pevača čije su pesme ‘pune emocije i duše’ i koji se nikada nije previše ‘gurao’ u medijima, ali je uvek imao veliki broj fanova širom regije.

Kolege za popularnog BH folkera kažu da je skroman, iskren i dobar čovek, odličan pevač, sjajan suprug i otac. Skandali nisu ono što se za njega vezuje. Već 24 godine je u srećnom braku sa suprugom Šefikom, sa kojom ima dva sina.

Nihad je odlučio da svojim vernim fanovima sada pokloni video spot za pesmu koju je snimio pre dve godine, a koja do sada nije bila ekranizovana.

-“Nakon dve godine od izlaska velikog hita ‘Ti si zvezda’ za ‘Grand Produkciju’, a koji je skupio milionske preglede i preslušavanja na svim ‘streaming servisima’, došao je red ekranizacije te pesme. Pod dirigentskom palicom Vedada Jašarevića, u Herceg Novom je snimljen spot. Bilo mi je veliko zadovoljstvo sarađivati sa veoma profesionalnom ekipom mladih glumaca i Vedadovom ekipom”, – kaže popularni pevač.

Pogledajte video prilog!

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!