Radio Bambi

Zbog tebe ostavio sve, a ti izdala si me! (Video)

Ovaj pevač je svoju muzičku karijeru počeo davne 1984. godine kao član Kulturno-umetničkog društva ‘Ričice’ u rodnoj Zenici (FBiH). Godinu dana posle sa prijateljima (Igor Blažević, Vlado Petrović, Bane Mijatović, Jasmin Mutnica, Husein Zukić Čorba) formira grupu ‘ZOV’.

Nihad Fetić Hakala sa ovom grupom amaterski se bavio pevanjem punih sedam godina. 1992. godine odlazi za Nemačku i krajem iste godine u saradnji sa Halidom Muslimovićem radi na snimanju prvog albuma.

Od tada, njegov estradni put ka samom vrhu ide uzlaznom putanjom, nanizao je dosta hitova u svojoj karijeri i danas je jedan od najtraženijih pevača za nastupe u folkotekama, restoranima i na privatnim slavljima.

Svoju mnogobrojnu publiku sada je obradovao novom pesmom. Radi se o baladi ‘Izdala si me’. Spot je sniman na nekoliko lokacija, u Italiji, Nemačkoj i Švajcarskoj.

-“Dragi moji, balada koju sam vam obećao je konačno tu! Nadam se da ćete uživati”, – poručio je BH folker pratiocima na društvenim mrežama. Pogledajte video prilog.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!