Radio Bambi

U reci Savi nađeno telo ubijenog muškarca!

U reci Savi na području Brčko distrikta pronađeno je beživotno telo muškarca, a pretpostavlja se da je reč o Edinu Zejćiroviću iz Čelića (FBiH) koji je brutalno ubijen pre nekoliko dana. Beživotno telo muškarca čiji se identitet utvrđuje pronađeno je danas u popodnevnim časovima u mestu Vučilovac kod Brčkog.

Iako policija to još uvek nije potvrdila, nezvanično saznajemo da je reč o Edinu Zejćiroviću koji je 17. novembra ove godine kidnapovan, zatim brutalno pretučen i na kraju bačen u reku Savu.

Tri osobe osumnjičene za kidnapovanje, a zatim i svirepo ubistvo Zejćirovića već su uhapšene, a reč je o S.H.(40), S.D. (22) i N.H. (26) koji su nastanjeni u Brčkom.

Njima je već određen jednomesečni pritvor, a prema zvaničnoj informaciji iz brčanskog tužilaštva, oni su osumnjičeni da su 17. novembra u Brčkom oteli, a potom na svirep način i ubili Edina Zejćirovića iz Čelića. 

Istragu provode nadležni organi, a nepoznati su motivi zbog čega je Zejćirović otet, brutalno pretučen, ubijen i bačen u reku Savu.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!