Radio Bambi

Žena od sultana zavela Vuka

Poznati reper i rijaliti zvezda Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob (33), već mesec dana uživa u lubavi sa jednom od naših najatraktivnijih pevačica Tijanom Milentijević – Tijana eM (24). Žena od sultana priznala je da je u vezi sa reperom, a novinarske navode o njihovoj romansi potvrdili su oboje.

-“Da tačno je, u vezi smo. Nije marketing, ja ne radim takve stvari. Stvarno smo u vezi”, – rekao je Vuk Mob.

-“Zajedno smo. Mogu da kažem da sam srećna. Lepo mi je i uživam. To je sve što bih trenutno rekla tim povodom”, – poručila je Tijana.

Vuk je postao poznat široj javnosti pre osam godina kada je bio učesnik rijalitija Parovi. Pored samostalnih pesama, snimio je i dosta dueta, između ostalih sa Sandrom Afrikom, Teodorom Džehverović, MC Stojanom, grupom Trik FX, Draganom Mirković, Cobijem…

Povezivali su ga u sa mnogim poznatim devojkama, a najozbiljnija veza koju je imao je sa sa novinarkom Oliverom Konatar, sa kojom ima ćerku Teonu. Par se razišao nedugo posle rođenja njihove ćerke.

Pre tri godine Vuk je učestvovao i u rijalitiju Zadruga.

Tijana je postala poznata već sa 13 godina, kada se pojavila u emisiji “Ja imam talenat”. Ipak, veliku popularnost doživela je 2014. godine, kada je stala na scenu “Zvezda Granda”. U popularnom takmičenju stigla je do finala i top 10 kandidata sa samo 15 godina. Iako je prve pesme snimila sa “Grandom”, odlučila je da napusti najveću produkciju na našim prostorima i dogovori saradnju sa “Šaran koncept produkcijom” čije je zaštitno lice odmah nakon Slađe Alegro i Samo Boba.

Upravo sa Šaranom izbacuje pesmu “Žena od sultana” koja je lansira u sam vrh trendinga. Sa izlaskom ove pesme uzima i pseudonim Tijana eM.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!