Radio Bambi

Život je lutrija! (Video)

Četiri godine je prošlo od smrti glumca, voditelja i pevača Marinka Madžgalja. 26. marta, pre četiri godine, Marinko je preminuo od posledica raka pankreasa. Za opaku bolest saznao je prekasno, te je jedne večeri prevezen u KBC “Bežanijska kosa”.

Tamo mu je dijagnostikovan karcinom i jedan period proveo je u bolnici na lečenju. Sahranjen je 29. marta na Novom bežanijskom groblju uz zvuke pesama “Jedan dan života”, “Mama Huanita”, “Bolujem ja”, “Tiho noći”, “Na te mislim”, “Što se bore misli moje”.

Njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik, tv voditelj Ognjen Amidžić, napisao je tekst i muziku za pesmu pod nazivom ‘Život je lutrija’ koju je posvetio svom Flamingosu.

U spotu za pomenutu pesmu učestvovale su mnoge Marinkove kolege, među kojima su Andrija Milošević, Sloboda Mićalović, Aleksandar Srećković Kubura, Milena Vasić, Igor Damnjanović, Tamara Krcunović, Dušan Kovačević, Jelena Stupljanin, Marko Kon.

Pogledajte video prilog.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!