Radio Bambi

177 osoba pod medicinskim nadzorom u Vlasenici!

U Vlasenici nema zaraženih korona virusom (COVID-19), a pod medicinskim nadzorom na području ove opštine trenutno je 177 osoba. Iz Opštinskog štaba za vanredne situacije su nam saopštili da je trenutna zdravstvena situacija zadovoljavajuća, ali da su sve službe u stalnoj pripravnosti.

-“Tim za podršku nastavlja sa radom, SOS linija je u funkciji, a broj je 056-490-077. Pozivamo građane da budu odgovorni i da se pridržavaju mera kako bi sačuvali zdravlje i živote. Karantin u sklopu Doma zdravlja je speman za smeštaj svih lica koja se ne budu pridržavala mera samoizolacije”, – saopšteno je iz Štaba za vanredne situacije u Vlasenici.

-“Uključili smo sve raspoložive kapacitete u zaštiti od korona virusa i prevashodni nam je cilj sačuvati zdravlje i živote građana Vlasenice. Vlasenica je u preduzimanju mera zaštite, bukvalno na nogama 24 časa”, – dodaju iz Štaba za vanredne situacije.

U Vlasenici, kao i u ostalim gradovima Republike Srpske, redovno se obavlja dezinfekcija javnih površina.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!