Radio Bambi

Zvanično propevala i Luna Đogani! (Video)

Dugo najavljivani prvi singl rijaliti zvezde Lune Đogani ugledao je svetlost dana. I pre nego je premijerno pesma predstavljena, Lepi Mića je gostujući u programu ‘TV Pink’, izneo saznanja da je pesmu zapravo otpevala Antonia Gigovska, pevačica iz Makedonije, a da Luna samo ‘otvara usta’, baš kao što je to činila njena majka Anabela 90-ih godina. Pored Miće, na društvenim mrežama su i mnogi drugi potvrdili ove navode.

Komentarišu negativno Đoganijevu i pitaju se gde je Lunin glas bio kada je pevala na ‘Zadrugovizijama’ tokom prve i druge sezone.

Makedonka tvrdi da je pesmu snimila Luna, dok je, kako kaže, ona samo pevala prateće vokale.

Pobednica druge sezone rijaliti programa ‘Zadruga’ ne obazire se na negativne komentare. Svojim pratiocima se zahvalila na podršci i sa njima je podelila sreću zbog svog prvenca.

-“Ljudi ja sam preponosna! Videli ste i sami da su ‘neki’ pokušavali na sve načine da me sabotiraju. Ali uvek sam bila za to da ljubav pobeđuje! Jer je ljubav jača od mržnje! Volim vas MOJI LJUDI, jer da nije vas ne ni bilo ni mene! I naravno da se zahvalim mojoj ekipi za sve!”, – poručila je Đoganijeva na svom ‘Instagramu’.

Pogledajte video prilog.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!