Radio Bambi

Otac nakon svađe izrešetao sina vehabiju!

Nakon porodične svađe, Sulejman Burzić (75) ispalio je iz pištolja pet hitaca u svog sina Vernesa (53). Prethodno ga je, kako saznajemo, tukao šipkom. Vernes je usled zadobijenih rana preminuo na licu mesta.

Ova stravična porodična tragedija dogodila se juče u naselju Šepići u Cazinu (FBiH). Prema izjavama očevidaca, na licu mesta bio je i drugi sin E. B., koji je uspeo pobeći s mesta zločina.

Kako javljaju federalni mediji, Sulejman već 10 godina ne živi u kući u kojoj se juče dogodilo ubistvo, nego na drugoj lokaciji gde živi s drugom ženom.

-“Juče je došao u tu kuću da uzme neke svoje stvari, došlo je do svađe i on je tom prilikom uzeo pištolj, koji je uredno registrovan za držanje i nošenje i nakon toga ispalio u Vernesa pet metaka”, – rekao je izvor iz policije.

Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici MUP-a Unsko-Sanskog Kantona (USK).

-“Odmah po prijavi upućena je patrola koja je u dvorištu vlasnika imanja S. B. (75) zatekla osobu V. B. (53), koja nije davala znakove života. Policija je došla do saznanja da je izvršilac ubistva S. B. Reč je o ocu navedene osobe, koji je tom prilikom odmah uhapšen. Navedenom incidentu prethodila je svađa”, – rekli su u MUP-u USK.

-“Vernes je bio veoma konfliktna osoba, naginjao je malo vehabijama. Otac se nije slagao s njegovim izborom, smatrajući da je to pogrešno. To je, nažalost, sada kulminiralo ovom tragedijom”, – rekli su neimenovani izvori federalnih medija. 

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!