Radio Bambi

Boban Marjanović trejdovan u Filadelfiju!

Los Anđeles kao grad ga je obožavao, ali ne može se baš reći da je na isti način razmišljao i trener Dok Rivers, pa je Boban Marjanović morao još jednom da prepakuje kofere i sa krajnjeg zapada preseli se na istok SAD. Los Anđeles Klipersi i Filadelfija Seventisiksersi noćas su dogovorili ‘trejd’ u koji je uključen i Boban Marjanović.

Uz Marjanovića će u Filadelfiju krenuti Majk Skot i jedan od najboljih igrača lige, Tobajas Heris, koji bi uz Džimija Batlera, Bena Simonsa i Džoela Embida trebalo da predstavlja budućnost tima iz “grada bratske ljubavi”.

Sa druge strane, Klipersi dobijaju Lendrija Šemeta, Vilsona Čendlera, Majka Muskalu, pik iz prve runde drafta 2020. godine, nezaštićeni pik prve runde iz 2021. godine (Majamijev pik) i dva pika druge runde (2021. i 2023).

Bobiju je ovo četvrti NBA tim, pre Klipersa igrao je za San Antonio Sparse i Detroit Pistonse, odakle je stigao u Los Anđeles Kliperse. Ipak, jasno je da Marjanović neće biti u prvoj petorci popularnih  ‘Seventisiksers-a’, ali će svakako dobiti mnogo veću minutažu nego što je to bio slučaj u Klipersima.

Radio Bambi / S@š@ Pantić

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!