Radio Bambi

Brdska auto trka u Vlasenici!

Danas i sutra (14. i 15. jula) u Vlasenici će biti održana tradicionalna brdska auto trka ‘Vlasenica 2018’. Tradicija auto-moto sporta u Vlasenici datira još od osamdesetih godina prošlog veka i uz planinarenje i brdski biciklizam osnovni je sadržaj turističke ponude ove opštine.

Trka se vozi na stazi dugoj 5,6 kilometara na delu magistralnog puta Vlasenica – Han Pijesak. Organizator trke je ‘AMD Vlasenica’.

-“Usled održavanja trke ovog vikenda će biti obustavljan saobraćaj na magistralnom putu prema Romaniji i Istočnom Sarajevu. Prva obustava je u subotu 14. jula kada se održava trening vožnja i to u periodu od 12:00h do 14:30h. Druga obustava je na dan trke, u nedelju 15.jula u terminu od 10:30h do 13:30h”, – rekao je Miloš Lakić, sekretar ‘AMD Vlasenica’.

Alternativni pravac iz Vlasenice prema Sarajevsko-Romanijkoj regiji u navedenim terminima je kroz Federaciju BiH (preko Kladnja).

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!