Radio Bambi

Kajli Džener postaje najmlađa milijarderka!

Kajli Džener (Kylie Jenner) je, zahvaljujući svom brendu ‘Kajli kozmetika’, čija je trenutna vrednost 900 miliona dolara, na putu da postane najmlađa milijarderka koja je sama zaradila novac, navodi ‘Forbs’. Čuveni finansijski magazin stavio je Dženerovu na naslovnu stranu u svom poslednjem broju.

Ističe se da je tokom poslednje tri godine Kajli Džener zaradila 630 miliona dolara od svog brenda, dok je od toga 330 miliona zaradila u 2017. godini. Kada se uključe partnerstva sa ‘Pumom’ i ‘PekSanom’, kompanija Dženerove vredi 900 miliona dolara.

Ono što je sporno, ipak nije vrednost njenog bogatstva, već pitanje koliko Kajli Džener može da ponese titulu one koja je sama zaradila novac, s obzirom na to da potiče iz bogate porodice, što tehnički ne može da je kvalifikuje kao osobu koja je krenula od nule.

Iz tih razloga ovaj potez ‘Forbsa’ naišao je na negativne reakcije javnosti.

Kajli je rođena 10. avgusta 1997. godine. Postala je svetski poznata rijaliti zvezda, model i poznata ličnost sa društvenih mreža.

Najpoznatija je po svojoj ulozi u rijalitiju ‘Porodica Kardašijan’.

Od svoje devete godine je postala javna ličnost i neko ko je već tada bio zaštitno lice određenih kozmetičkih proizvoda.

2012. godine, je radila kolaboraciju sa brendom odeće “PekSan’, zajedno sa svojom sestrom Kendal Džener, i napravile su svoju liniju odeće nazvanu ‘Kendal & Kajli’ (Kendall & Kylie).

2015. godine, Kajli je pokrenula svoju sopstvenu liniju kozmetike nazvanu ‘Kajli kozmetiks’ (Kylie Cosmetics). Pored toga, napravila je i svoju aplikaciju koja je bila prvo mesto u ‘prodavnicama aplikacija’.

2014. i 2015. godine, sestre Džener su proglašene za “najuticajnije tinejdžerke’ zbog njihovog značajnog uticaja među tinejdžerima na društvenim mrežama.

Od 2017. godine ona spada u 10 najpraćenijih osoba na ‘Instagramu’.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!