Radio Bambi

Ovo je nikad slađi trofej!

Nenad Lalatović, trener Vojvodine, posvetio je trofej Kupa Srbije porodici. -“Ovo je nikad slađi trofej, zaslužili smo da pobedimo i u regularnom delu meča. Bog prati hrabre, moji igrači su pokazali kakvo srce imaju. Srećan sam zbog svoje ćerke i svoja dva sina, ovu pobedu poklanjam njima”, – rekao je Lalatović za “TV Arena sport”. Fudbaleri Vojvodine osvojili su sinoć Kup Srbije, pošto su u finalu, na niškom “Čairu”, savladali Partizan posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

U regularnom delu susreta rezultat je bio 2:2.

Vojvodina je tako sprečila crno-bele da peti put uzastopno trijumfuju u najbrojnijem srpskom fudbalskom takmičenju, došla do drugog pehara u Kupu, dok je Nenad Lalatović osvojio prvi trofej u trenerskoj karijeri. Duel u Nišu bio je važan i zbog kvalifikacija za Ligu Evrope sledeće sezone, pošto će Vojvodina kao pobednik, krenuti od drugog kola, a Partizan od prvog.

Lalatović je više puta poslednjih dana isticao da obožava da pobeđuje Partizan i to je uspeo drugi put u kratkom vremenskom periodu.

Ovaj trijumf će mnogo duže pamtiti jer mu je doneo prvi trenerski trofej u karijeri, a ujedno je slavio i u prvom finalu koje je završeno jedanaestercima, nakon sezone 1992-1993.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!