Radio Bambi

Piksi preuzima reprezentaciju Srbije?!

Fudbalska živa legenda Dragan Stojković Piksi će postati selektor fudbalske reprezentacije Srbije i to za godišnju platu od 1.000.000 evra. Kako prenose “Novosti”, Stojkoviću je prvo bila ponuđena godišnja plata od 825.000 evra, ali u dodatnim pregovorima Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i Stojkovića, ta suma je očigledno ‘zaokružena’ na milion.

Prema poslednjim informacijama “Novosti”, Piksi je po svemu sudeći rekao “DA” FSS, ali zvanične potvrde o tome još uvek nema.

Najveći problem u pregovorima FSS i Stojkovića bio je navodno novac, ali je izgleda i to rešeno, pa bi Piksi trebalo i zvanično da postane selektor “orlova” početkom ili najkasnije sredinom februara i tako nasledi Ljubišu Tumbakovića.

Očigledno je da ovo rešenje za klupu Srbije stiže u poslednji čas, pošto “orlove” već 24. marta očekuje prvi meč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru. Srbija će tada dočekati Republiku Irsku, 27. marta će stići Portugal i Kristijano Ronaldo, dok 30. marta “orlovi” gostuju u Azerbejdžanu. Biće to već tri od osam kvalifikacionih utakmica odigranih vrlo brzo po Piksijevom očekivanom stupanju na mesto selektora.

Stojković bi tako trebalo da se vrati u FSS posle punih 15 godina.

Poslednji meč u dresu tadašnje reprezentacije Jugoslavije upisao je pre 20 godina, na oproštaju protiv Japana.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!