Radio Bambi

Priveden Aca Lukas!

Informaciju da je muzička zvezda Aca Lukas sinoć priveden potvrdio je i sam pevač. Razlog privođenja je, kako saznajemo, vožnja u alkoholisanom stanju i bahato ponašanje prema policajcima. Lukasa je policija zaustavila zbog rutinske kontrole, a kada mu je saopšteno da će morati da bude testiran na alkohol, počeo je da se buni i da vređa policiju.

Nezvanično, on je odbio da izađe iz automobila, dodao gas i pobegao. Druge patrole su odmah obaveštene o tome i brzo su ga locirale i zaustavile.

Lukas je priveden u stanicu policije na Bulevaru despota Stefana u Beogradu gde je i alkotestiran. Alko-test je bio pozitivan, zatim mu je urađen i test na narkotike koji je bio negativan.

Pevač priznaje da je priveden do otrežnjenja, da je vozio u alkoholisanom stanju, te da je novčano kažnjen. Negira da je pobegao sa mesta zaustavljanja i da se bahato ponašao prema policajcima.

Aca Lukas moraće da plati 60.000 dinara kazne, imaće zabranu upravljanja motornim vozilom u trajanju od sedam meseci i biće mu oduzeto 14 kaznenih poena, jer je upravljao automobilom pod dejstvom alkohola.

-“Istina je da sam bio pod dejstvom alkohola, nisam prvi koji je malo više popio i kog su uhvatili u takvom stanju za volanom, šta da radim, dešava se. Kriv sam, napravio sam grešku i svestan sam toga. Policija radi svoj posao, ja sam prihvatio svoju kaznu i spreman sam da kao uzoran građanin snosim odgovornost za svoju grešku. Platiću određen iznos i ispoštovaću sve ostalo. Svestan sam da nije trebalo da vozim pod dejstvom alkohola i moj savet je svakako svima da to ne rade, ne samo zbog kazne, već prvenstveno da ne bi ugrozili svoj i tuđi život”, – izjavio je Lukas.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!