Radio Bambi

Radnik iz Bijeljine učesnik kvalifikacija za Ligu Evrope!

Fudbalski klub Radnik iz Bijeljine je učesnik kvalifikacija za Ligu Evrope. Ovu informaciju je zvanično potvrdio i bijeljinski tim, koji je dobio pozivnicu nakon što je sarajevski Željezničar ostao bez licence, jer nije na vreme izmirio obaveze prema bivšem treneru Slavku Petroviću. Ova odluka obradovala je navijače i rukovodstvo tima iz Bijeljine, a generalni direktor Nebojša Tomić ističe da će čelni ljudi kluba učiniti sve kako bi što spremnije dočekali prve evropske susrete.

-“Želim da pohvalim nadležne komisije FS BiH koje su proteklih dana trpile pritiske kako bi odluka Komisije za licenciranje bila promenjena. Savez je još jednom pokazao doslednost i principijelnost, pa će FK Radnik igrati kvalifikacije za Ligu Evrope. Mi smo ispoštovali sve ono što je FS BiH tražio kako bi dobili licencu i kao prvi tim posle Željezničara na tabeli predstavljaćemo BiH na evropskoj sceni. Nama predstoji aktivan odmor, jer želimo što bolje da se spremimo i reprezentujemo naš fudbal. U toku pauze pokušaćemo da dovedemo nekoliko pojačanja i organizujemo mečeve na Gradskom stadionu u Banjaluci koji smo prijavili kao doomaći teren za odigravanje utakmica”, – rekao je Tomić.

Radnik je već jednom učestvovao u evropskim takmičenjima kada je eliminisan od bugarske Beroe.

Bijeljinski tim će ime rivala saznati 18.juna kada je žreb za prvo kolo.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!