Radio Bambi

Američki ambasador posetio Bijeljinu! (Video)

Gradonačelnik Bijeljine, Mićo Mićić, bio je domaćin američkom ambasadoru u BiH, Eriku Nelsonu i delegaciji SAD, koji su bili u dvodnevnoj poseti ovom gradu Srpske. Oni su zajedno obišli Industrijsku zonu dva u Bijeljini, u koju je od ukupno 3.800.000 KM, vlada SAD uložila 350.000 KM.

Mićić je rekao da je Nelsonova dvodnevna posta, pre svega, organizovana kako bi bio uveren u šta je uložen novac koji je njegova zemlja dala Bijeljini.

-“U Industrijskoj zoni treba da napravimo dobru infrastrukturu i podlogu za naše privrednike koji bi otvarali nove kompanije i nova radna mesta”, – izjavio je Mićić nakon što je sa Nelsonom obišao Industrijsku zonu dva. On je naveo da je upoznao Nelsona da je na ovom lokalitetu grad dao 34 parcele i da je mnogo uloženo u infrastrukturu.

Gradonačelnik Bijeljine smatra da je delegacija SAD zadovoljna onim što je videla na terenu, a što je urađeno s ciljem pomoći privrednicima u Bijeljini.

Nelson je oduševljen Bijeljinom i poručio je da je ovo grad koji je stekao reputaciju jednog od gradova u kome je najbolja poslovna klima u Evropi.

Pogledajte i video priču bijeljinske NTV Arena.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!