Radio Bambi

Bijeljina – 11 novih slučajeva virusa korona!

Kako je jutros saopšteno iz Bolnice “Sveti Vračevi” u Bijeljini, na području Bijeljine trenutno je evidentirano 11 novih slučajeva zaraze virusom korona (COVID-19). Sedmoro pacijenata je smešteno u u bolničkom karantinu, dvoje u karantinu Dom učenika, dok je dvoje upućeno u samoizolaciju.

-“Do 30. juna, testirano je 1.116 lica. U Domu učenika je ukupno 56 lica od kojih je 32 sa područja Zvornika, 6 sa područja Milića, po 7 sa područja Vlasenice i Bratunca, 1 sa područja Srebrenice i 3 sa područja Ugljevika. Tokom dana biće organizovani pregledi svih osoba koje su smeštene u Domu učenika i obaljene potrebne pripreme za otpuštanje nakon pregleda. Budimo disciplinovani, jer na taj način ćemo doprineti da se epidemiološka slika ne pogoršava. Apelujemo na građane da obavezno nose maske u zatvorenom prostoru, pojačaju ličnu higijenu i održavaju fizičku distancu”, – saopšteno je iz Bolnice “Sveti Vračevi” u Bijeljini.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!